ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η έκπληξη DPG και ένα κουίζ για δυνατούς λύτες!

Το Slam Dunk αποκαλύπτει την έκπληξη με DPG και Νίνο! Η νέα «δύναμη» της Α1 και ο παίκτης μεγάλης ομάδας που ξεκουράστηκε...

Η έκπληξη DPG και ένα κουίζ για δυνατούς λύτες!

Το Slam Dunk αποκαλύπτει την έκπληξη με DPG και Νίνο! Η νέα «δύναμη» της Α1 και ο παίκτης μεγάλης ομάδας που ξεκουράστηκε…

Τον τελευταίο καιρό έχουν παρατηρηθεί μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, και αν οι Αγγελόπουλοι άναβαν το πράσινο φως για ακριβό παίκτη από το πάνω ράφι, όπως πχ ο Κιλπάτρικ ή ο Νάναλι, θα ήταν σαν να βάζουν μια ατομική βόμβα στα αποδυτήρια, και δεν θα ήξεραν πότε θα σκάσει.

Ολο το παρασκήνιο εδώ

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.460 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.