ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Είμαστε εδώ για και τον Παναθηναϊκό – Τι ισχύει για Λεωφόρο και Βοτανικό” (vid)

Η Ρένα Δούρου μιλάει στη Nova και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη μεγάλη πληγή για τον Παναθηναϊκό, που δεν είναι άλλη από το γηπεδικό θέμα.

Η Ρένα Δούρου μιλάει στη Nova και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη μεγάλη πληγή για τον Παναθηναϊκό, που δεν είναι άλλη από το γηπεδικό θέμα.

Η Περιφερειάρχης Αττικής  απαντάει στα ερωτήματα για τη Λεωφόρο και το Βοτανικό.
Μπορεί να έχει εγκριθεί κονδύλι 7 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπλαση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από το 2014 και να παραμένει αδιάθετο, η ανάπλαση όμως των προσφυγικών ακριβώς απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού απομακρύνει το σχέδιο επέκτασής του. Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απαντάει στα ερωτήματα για τη Λεωφόρο και το Βοτανικό…
«Το κονδύλι για τη Λεωφόρο παραμένει, αλλά όπως καταλαβαίνετε από μέρους της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουμε και πολλά να κάνουμε. Παρακολουθήσαμε όλο το διάστημα τα σχέδια, που δεν είναι, όμως, τελικά. Πρώτα θα πρέπει να διαμορφωθεί ένα αίτημα που θα σέβεται το περιβάλλον και τον τρόπο του έργου και η Περιφέρεια θα είναι εδώ αρωγός. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να θυμίσουμε ότι η ιστορία του Τάφου έχει περάσει από χίλια κύματα. Αναμένουμε».
Για το αν η ανάπλαση των προσφυγικών επηρεάζει τη Λεωφόρο: «Δεν μπερδεύονται, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Ακόμη κι οπαδοί της ιστορικής ομάδας του Παναθηναϊκού γνωρίζουν τι είναι αυτά τα κτίρια απέναντι. Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά αντί να περιοριστούμε στη λύπη, έχουμε κάνει μια προσπάθεια να αναδείξουμε την ιστορία των προσφυγικών. Πήραμε την πρωτοβουλία, ώστε οι νέοι και νέες που θεωρούν ότι πρέπει να χτυπήσουν τον μαίανδρο στο μπράτσο, να μάθουν ότι εκεί Ελληνες σκοτώθηκαν για να μας γλιτώσουν από τον φασισμό και τον ναζισμό».

Για τον Βοτανικό: «Τώρα πρέπει να αλλάξουμε θέσεις και να ρωτάω εγώ για το επόμενο βήμα. Απ’ ότι μαθαίνω, παρ’ ολο που δεν ήταν μακριά η αναζωπύρωση του σχεδίου, αυτή τη στιγμή δεν έχω ενημερωθεί για τίποτα, χωρίς να σημαίνει ότι αύριο – μεθαύριο δε θα υπάρξει. Είναι κρίμα ιστορικές ομάδες να αμαυρώνονται από τις διοικήσεις και να ταλαιπωρούνται».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη συνέντευξη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...