ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει για συμπαίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος

Μετά το ναυάγιο με τον Παϊρότζ, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε αναζήτηση υποψηφίων επενδυτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά το ναυάγιο με τον Παϊρότζ, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σε αναζήτηση υποψηφίων επενδυτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ
Παναθηναϊκός: H πρόταση για Γιάχανμπανκς και τα στοιχεία του Ιρανού εξτρέμ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ είναι έτοιμος να βάλει άλλα 4 εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο θα αποφασιστεί σύντομα. Την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί άλλη μια νέα, η οποία θα γίνει 10 μέρες μετά. Σε αυτή θα προκηρυχτεί ΑΜΚ με το ποσό το οποίο αναφέραμε, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για την αδειοδότηση (σ.σ. ο φάκελος θα κατατεθεί στις 31 Μαρτίου).

Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος κινείται για την… εύρεση συμπαικτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, το επόμενο δίμηνο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις προσπάθειές του, προκειμένου μετά το «ναυάγιο» με τον Παϊρότζ να βρει ανθρώπους με διάθεση να βάλουν χρήματα και να μπουν κι αυτοί στη μετοχική σύνθεση του «τριφυλλιού». Υπάρχουν επιφανείς Παναθηναϊκοί, τους οποίους ο Αλαφούζος θα προσπαθήσει να πείσει και μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι με τη σφικτή οικονομική πολιτική που ακολουθείται, τα χρέη μειώνονται και ένας υποψήφιος επενδυτής μπορεί να μπει στην ομάδα θεωρητικά πιο εύκολα απ’ ότι πριν.

Δε θα πρέπει, επίσης, να αφήσουμε στην άκρη την πιθανότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Athens Alive. Την άνοιξη αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος από την κυβέρνηση. Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς ακόμη, αλλά το θέμα παραμένει ανοικτό και κανείς δεν μπορεί από τώρα να το «κάψει».

Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό…
Τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πάει στον Ολυμπιακό… 4.685 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close