ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Πρέπει να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη - Τι είπε για Γκιστ και Λάνγκφορντ.

Πιτίνο: «Πρέπει να κάνουμε σπουδαίο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει νίκη επί της Φενέρμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη – Τι είπε για Γκιστ και Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA κατά την αναχώρηση της αποστολής

«Η Φενέρμπαχτσε έχει τον Σλούκα, που είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ στην Euroleague. Είναι ομάδα με εμπειρία και γι αυτό βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης. Για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη θα πρέπει σε όλους τους τομείς να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει την τακτική μας και πρέπει να την ακολουθήσουμε σε άμυνα και επίθεση».

Για την απουσία του Βεσελι: «Το χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων είναι πως στηρίζονται σε πολλούς παίκτες και όχι σε έναν που μπορεί να λείψει από το παιχνίδι. Είναι ομάδα ταλαντούχα που μπορεί να καλύψει τα κενά. Εάν από τον Παναθηναϊκό έλειπε ο Καλάθης θα ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Η απώλεια του Βέσελι δεν αλλάζει τακτικά την ομάδα του, γιατί έχει πολλές λύσεις και μπορεί να καλύψει τα κενά»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάσταση του Γκιστ: «Ο Γκιστ θα παίξει. Ο Λάνγκφορντ απέχει μία εβδομάδα από την προπόνηση. Δουλεύουμε πολύ με τον Αντετοκούνμπο στο σουτ και είμαι σίγουρος πως θα τον βελτιώσουμε. Δουλεύει σκληρά και θα πάρει καιρό για το σουτ. Ξέρω όμως ότι μπορώ να τον κάνω καλύτερο σουτέρ και να τον βελτιώσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.