ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η απάντηση της Redstone για το Athens Alive (pic)

H Redstone απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Athens Alive.

Η απάντηση της Redstone για το Athens Alive (pic)

H Redstone απάντησε σε οπαδό του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Athens Alive.

Φίλος του «τριφυλλιού» ρώτησε δημοσίως στο twitter την εταιρεία που βρίσκεται στο όλο εγχείρημα για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη και πήρε την… αναμενόμενη απάντηση.

«Πέρασε καιρός από τότε που είχαμε πρόοδο για το πρότζεκτ του Athens Alive. Redstone, όλα πάνε με βάση τον σχεδιασμό ή αυτό σημαίνει ότι έχουμε φτάσει στο τέλος;» Ρώτησε οΕ Έλληνας οπαδός

«Περιμένουμε από την Κυβέρνηση να επιτρέψει την αύξηση του συντελεστή δόμησης από το 0,4 στο 0,6, για να κάνουμε το επόμενο βήμα», ανέφερε η αγγλική εταιρεία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ