ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: “Καμία συζήτηση με Κουρμπέλη”

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Δημήτρη Κουρμπέλη και εξηγούν για μια ακόμη φορά ποιο είναι το πλάνο τους.

Παναθηναϊκός:

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Δημήτρη Κουρμπέλη και εξηγούν για μια ακόμη φορά ποιο είναι το πλάνο τους.

Οπως γράφτηκε και ειπώθηκε σήμερα, οι “πράσινοι” έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο στον εκπρόσωπο του αρχηγού, αλλά από την πράσινη ΠΑΕ το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Άλλωστε, ο Κουρμπέλης, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και όπως καταλαβαίνει κανείς είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις.

Οι “πράσινοι” τονίζουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση να γίνει κάτι άμεσα με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή  της ομάδας έχει συμβόλαιο με ισχύ πέραν του προσεχούς πενταμήνου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που πρειμένουν από τον Παναθηναϊκό είναι την κατάληξη της υπόθεσης του Κουλιμπαλί, στον οποίο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης για το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.