ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος το γήπεδο για τον οπαδό του Παναιτωλικού που πέταξε καπνογόνο στους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Παναιτωλικός έκανε το σωστό και αυτονόητο.

Τέλος το γήπεδο για τον οπαδό του Παναιτωλικού που πέταξε καπνογόνο στους φίλους του Παναθηναϊκού

Ο Παναιτωλικός έκανε το σωστό και αυτονόητο.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κινήθηκε άμεσα και απαγόρευσε δια παντός την είσοδο σε όλα τα αθλήματα της ομάδας του Αγρινίου στον ανεγκέφαλο που πέταξε καπνογόνο σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μια κίνηση αξιέπαινη και αυτονόητη για να τελειώνουμε μια καλή από τους κάφρους. Κάτι ανάλογο στο παρελθόν έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, όταν τιμώρησε τον οπαδό που είχε πετάξει το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ιβιτς σε παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντιθέτως, κάποιες άλλες ομάδες ακόμη σφυρίζουν αδιάφορα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Ολυμπιακός. Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που οπαδός πέταξε ποτήρι στον Γιάννη Αναστασίου στο 3-0 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο… δράστης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.