ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» υποδοχή στα Γιάννενα – Δείτε φωτογραφίες

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στα Γιάννενα και έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς του στην πόλη.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» υποδοχή στα Γιάννενα - Δείτε φωτογραφίες

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Η αποστολή του τριφυλλιού μετέβη σήμερα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Εκεί, έτυχε θερμής υποδοχής από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν τους παίκτες του Δώνη έξω από το ξενοδοχείο.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα. Την τιμητική τους είχαν ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος κατάγεται από την κοντινή Πρέβεζα, αλλά και ο νεοαποκτηθείς, Πάνος Αρμενάκας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...