ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Το All Star Game είναι για τον κόσμο»

Ο Ρικ Πιτίνο θα βρεθεί στο All Star Game 2019 της Θεσσαλονίκης και μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ γι΄αυτό.

Πιτίνο: «Το All Star Game είναι για τον κόσμο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

«Τα All Star Game γίνονται για τους φιλάθλους, όχι για τους προπονητές» σχολιάζει ο Ρικ Πιτίνο στο esake.gr και το αιτιολογεί: «Και οι παίκτες το απολαμβάνουν διότι ο αγώνας δεν είναι απολύτως σοβαρός και δεν χρειάζεται να παίξουν σκληρή άμυνα.

Μπορούν, όμως, να επιδείξουν τις επιθετικές τους αρετές και να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο ή θα παρακολουθήσουν από την τηλεόρασή τους το ματς. Όπως προανέφερα το All Star Game είναι για τους φιλάθλους».

Πως περιμένει όμως ο ίδιος αυτή την εμπειρία; «Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε All Star Game, δεν είμαι μεγάλος φαν, καθώς θέλω οι παίκτες να παίζουν άμυνα (γέλια). Θεωρώ πως θα είναι μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία για τους φιλάθλους καθώς αυτός είναι και ο λόγος που διεξάγεται το All Star Game. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφα κάποιες ώρες και να δει από κοντά τα ινδάλματά του»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.246 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.