ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πρώτο ήταν … «τρίφυλλο» μέσα στο ΣΕΦ

«Σύλλογος μεγάλος..» παρουσιάστηκε ο ΠΑΟ στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σαν σήμερα το 1986 και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν ξεχνά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Το πρώτο ήταν … «τρίφυλλο» μέσα στο ΣΕΦ

Η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού έλαβαν μέρος περίπου 130 ομάδες από όλη την Ελλάδα και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τα πρωταθλήματα γυναικών, εφήβων και νεανίδων (μέσα στο διήμερο 7-9 Φεβρουαρίου). Στο ΣΕΦ διαγωνίσθηκαν συνολικά γύρω στους 930 αθλητές ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τις προσπάθειες τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο και κατόρθωσε να πάρει τη πρώτη θέση χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις των πρωταθλητών του. Αναλυτικότερα οι αδερφοί Καραγιώργοι εντυπωσίασαν στα 5.000 μέτρα βάδην καταλαμβάνοντας τη πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Ο Άρης Καραγιώργος μάλιστα έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 20.35.6 σηκώνοντας το στάδιο στο …πόδι ,ενώ λίγο πίσω του τερμάτισε και ο αδερφός του, Χρήστος. Από κει και πέρα ο Ανδρέας Λιναρδάτος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400 μέτρα ενώ ο Γ. Κόκκαλης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον ο Γ.Πετράκης κατέλαβε τη Τρίτη θέση στα 1500 μέτρα ενώ ο Δημήτρης Καττής ήταν τέταρτος στο ύψος. Ακόμα αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του Μαρινάκη όπου τερμάτισε πέμπτος στα 800 μέτρα και έκτος στα 1500 μέτρα .

Τέλος, ο Παναγιωτόπουλος κατέλαβε τη τιμητική πέμπτη θέση στα 1500 μέτρα. Συνολικά οι «πράσινοι» συγκέντρωσαν 30 βαθμούς έναντι 25,5 του δεύτερου Πανελληνίου και 22 του τρίτου Πανιώνιου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.