ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Νίκη υπό το βλέμμα της ανδρικής ομάδας!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παγκορασίδες του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ.

Βόλεϊ: Νίκη υπό το βλέμμα της ανδρικής ομάδας!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι παγκορασίδες του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ καθώς για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ νίκησαν εκτός έδρας τον Πανελλήνιο με 2-3 σετ 18-25, 25-23, 18-25, 26-24, 10-15 .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς που έγινε στην Κυψέλη παρακολούθησε και το ανδρικό τμήμα του ΠΑΟ που μετά είχε προπόνηση και μετά το τέλος του ματς φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Παναθηναϊκός (Απόστολος Τούτης): Αλεξίου Κ., Ζουοάη Ρ., Κορομβόκη Λ., Λούσκα Ι., Νέζερη Α., Δρακοπούλου Λ., Καπνόριζα Α., Κόκα Δ., Ντελιλάι Ι., Τουρνάκη Μ., Λυμπεροπούλου Κ., Παπαγεωργίου Μ., Κακούρου Τ. και Χύσκο Σ.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν
Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν 244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.