ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Έχουν συμβεί πολλά απρόοπτα»

Όσα είπε ο Γιώργος Δώνης μετά τη λήξη του ματς με τον ΠΑΣ.

Δώνης: «Έχουν συμβεί πολλά απρόοπτα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω πέρα απο τους τραυματισμούς ήταν φανερό πως αποδιοργανωθήκαμε όταν έγιναν οι αλλαγές και ο ΠΑΣ δημιούργησε δύο τρεις φάσεις. Μετά τον τραυματισμό του Ινσούα δεν είχαμε πάθος και διάθεση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι ειδικά στις μονομαχίες αλλά όταν έχεις 2-3 καλές ευκαιρίες μόνο στην αντίπαλη εστία δεν μπορεί να ζητάς να κερδόσεις. Πληρώσαμε μια αδράνεια της άμυνάς μας.

Έχουν συμβεί πολλά πράγματα και απρόοπτα, πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που ήμασταν. Στο δεύτερο μερος είχαμε την κατοχή αλλά στο επιθετικό τρίτο δεν είχαμε την εύκολη πάσα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.