ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θερμό επεισόδιο οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα με Νταμπίζα και Σαραβάκο

Τι συνέβη μετά τη λήξη του ματς στους Ζωσιμάδες.

Θερμό επεισόδιο οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα με Νταμπίζα και Σαραβάκο

Θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα μετά τη λήξη του ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να δημιουργούν κλίμα έντασης, βλέποντας τον Νίκο Νταμπίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Κατά την έξοδο των Νταμπίζα – Σαραβάκου από το γήπεδο, οπαδοί των γηπεδούχων οι οποίοι βρίσκονταν έξω από τους Ζωσιμάδες έκαναν κίνηση προς το μέρος των δύο ανδρών, ωστόσο η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν καταλυτική για να μην συμβούν τα χειρότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί έσπασαν και έκλεψαν την κάμερα από φωτορεπόρτερ πρακτορείου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.