ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Έκαναν το καθήκον τους

Δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός αλλά τελικά κατάφερε και πήρε τη νίκη με 1-3 σετ (25-20, 22-25, 19-25,14-25) στο κλειστό του Μίλωνα απέναντι στον Πανιώνιο .

Βόλεϊ: Έκαναν το καθήκον τους

Οι «πράσινες» τα βρήκαν ζόρικα απέναντι στις «κυανέρυθρες» ωστόσο στο τέλος έκαναν τα απαραίτητα και πήραν το τρίποντο που τους έφερε να συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να το χάσει με 25-20. Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοση του ωστόσο και πάλι δυσκολεύτηκε αφού δεν τελείωνε εύκολα τις φάσεις, όμως το κατέκτησε με 22-25.Σε ότι αφορά το τρίτο σετ οι παίκτριες του Καμπερίδη είχαν τον έλεγχο του σκορ και τελικά το κατέκτησαν με 19-25. Το τελευταίο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το συγκρότημα του Κυριάκου Καμπερίδη το κατέκτησε με 14-25.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Πένυ Ρόγκα τόνισε «Ευτυχώς που φύγαμε με το τρίποντο γιατί η ομάδα δεν είχε σταθερότητα σε κανένα σημείο του αγώνα. Μόνο στο τελευταίο σετ δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, πολλά σέρβις χαμένα και δεν ακολουθήσαμε την τακτική που μας έδειξε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παρόλα αυτά είμαστε τυχερές που κερδίσαμε αυτό το ματς γιατί μας αφύπνισε και έρχεται μια σειρά δύσκολων αγώνων για εμάς».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...