Οι «πράσινες» τα βρήκαν ζόρικα απέναντι στις «κυανέρυθρες» ωστόσο στο τέλος έκαναν τα απαραίτητα και πήραν το τρίποντο που τους έφερε να συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να το χάσει με 25-20.
Στο δεύτερο σετ το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοση του ωστόσο και πάλι δυσκολεύτηκε αφού δεν τελείωνε εύκολα τις φάσεις, όμως το κατέκτησε με 22-25.Σε ότι αφορά το τρίτο σετ οι παίκτριες του Καμπερίδη είχαν τον έλεγχο του σκορ και τελικά το κατέκτησαν με 19-25.
Το τελευταίο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το συγκρότημα του Κυριάκου Καμπερίδη το κατέκτησε με 14-25.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η Πένυ Ρόγκα τόνισε «Ευτυχώς που φύγαμε με το τρίποντο γιατί η ομάδα δεν είχε σταθερότητα σε κανένα σημείο του αγώνα. Μόνο στο τελευταίο σετ δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Κάναμε πολλά αβίαστα λάθη, πολλά σέρβις χαμένα και δεν ακολουθήσαμε την τακτική που μας έδειξε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα. Παρόλα αυτά είμαστε τυχερές που κερδίσαμε αυτό το ματς γιατί μας αφύπνισε και έρχεται μια σειρά δύσκολων αγώνων για εμάς».