ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηθεοδωρίδης: «Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης μετά την ήττα από τον ΠΑΣ.

Χατζηθεοδωρίδης: «Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης είπε τα εξής στην κάμερα της Nova:

“Ήταν περίπλοκο ματς, δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, μπορούσαμε και καλύτερα. Θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις πιο δυνατοί.

Ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς, μπήκαμε για να συνεχίσουμε το ματς. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό κομμάτι για να τελειώσουμε τις φάσεις. Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη συνέχεια.

Δεν μπορείς από την αρχή να έχεις συνέχεια την ίδια απόδοση, θα έρθουν και τα δύσκολα και τώρα είναι που πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μπορεί να έπαιξε και κάποιο ρόλο η κούραση”.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή: To κλάμα του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη μετά την πρόκριση! 12.641 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...