ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερές ατάκες Μάλκοβιτς για Ντομινίκ και τον τελικό με Μπαρτσελόνα!

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς θυμήθηκε την πορεία του 1996, απαντώντας σε ερωτήσεις για τα περίφημα τελευταία δευτερόλεπτα του τελικού, αλλά και για την κόντρα του με τον Ντομινίκ

Φοβερές ατάκες Μάλκοβιτς για Ντομινίκ και τον τελικό με Μπαρτσελόνα!

Ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο κόουτς με τον οποίον ο Παναθηναϊκός σήκωσε την πρώτη του ευρωπαϊκή κούπα το 1996 στο Παρίσι, μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ για εκείνη την εποχή.

Ερωτηθείς για τον τελικό με τη Μπαρτσελόνα και τα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα, ανέφερε: «Ήξερα ότι η Μπαρτσελόνα θα ασκούσε τεράστια πίεση στον διαιτητή Πασκάλ Ντοριζόν. Δεν σφύριζαν φάουλ υπέρ μας. Μίλησα με τον διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα και του εξήγησα πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό! Ότι το ματς θα εξελισσόταν σε καταστροφή και ότι θα το πληρώσει. Άρα όσοι λένε ότι η τελευταία φάση κρίθηκε από τους διαιτητές θα πρέπει να δουν όλο το παιχνίδι!».

Ενώ για την κόντρα του με τον Ντομινίκ, είπε τα εξής: «Δεν βρίσαμε ο ένας τον άλλον όπως γράφτηκε αλλά το πρόβλημα με τον Ντομινίκ είναι ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ το καλοκαίρι. Στην πρώτη μας συνάντηση τον είδα να κάθεται πίσω από μια μπασκέτα. Τον ρώτησα τι δεν πήγαινε καλά και μου είπε ότι έχει άσθμα. Του είπα ότι με τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αμοιβή του δεν είχε δικαίωμα να έχει άσθμα. Αυτό κράτησε 3-4 μήνες. Έπειτα έπαιζε σαν κτήνος! Έκλεβε μπάλες, κάρφωνε πάνω από τον Βράνκοβιτς! Ήταν σούπερ παίκτης».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.