ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Παναθηναϊκός: Όλα θα παιχτούν… εντός Αττικής – Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μια δεκάδα παιχνιδιών, από τις οποίες θα κριθεί η είσοδός του στην πεντάδα. Όλα τα εναπομείναντα ματς, θα δοθούν εντός λεκανοπεδίου Αττικής. Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Παναθηναϊκός: Όλα θα παιχτούν... εντός Αττικής - Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τα Γιάννενα. Η ομάδα του Δώνη ηττήθηκε με 1-0 από τους γηπεδούχους και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για τερματισμό στην πρώτη πεντάδα.

Η κατάληψη μιας θέσης στην πεντάδα αποτελεί τον ρεαλιστικό στόχο για το τριφύλλι, καθώς εάν το πετύχει θα καταφέρει να σβήσει την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι «πράσινοι» έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες εντός του 2019. Για την ακρίβεια, πέραν της νίκης στο Αγρίνιο, η ομάδα του Δώνη δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλο «τρίποντο» από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. Το τριφύλλι ήρθε ισόπαλο στα ματς με την Ξάνθη (2-2), με τη Λάρισα (1-1) και με τον Λεβαδειακό (0-0), ενώ ηττήθηκε σε Λαμία και Γιάννενα με το ίδιο σκορ (1-0).

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απολογισμός: 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ήτοι 6 κερδισμένοι βαθμοί από τους 18 διαθέσιμους, στα ματς που έχουν παιχτεί ως τώρα στο νέο έτος.

Τι γίνεται από εδώ και στο εξής; Έπειτα από το νέο στραβοπάτημα στα Γιάννενα, είναι φανερό πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει τη μάχη του και να ανακάμψει, παίρνοντας άμεσα αποτελέσματα. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 6η θέση με 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 5ο Άρη (29), που αγωνίζεται τη Δευτέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος από μειονεκτική θέση. Βρίσκεται οριακά εκτός πεντάδας και έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα αποτελούμενο από δέκα τελικούς. Σε αυτό το γκρουπ των αναμετρήσεων συμπεριλαμβάνονται τα τρία «κολλητά» ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Παναιτωλικό. Δύο ομάδες που διεκδικούν και εκείνες θέση στην πεντάδα.

Η ομάδα του Δώνη έχει μπροστά της δύσκολες αναμετρήσεις και θα πρέπει να παλέψει για να πάρει το μάξιμουμ από αυτές. Ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει και η εικόνα θα πρέπει να μετατραπεί άμεσα προς το καλύτερο ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα. Πάντως, αν υπάρχει ένα σημείο που θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ του Παναθηναϊκού, είναι ο… τόπος διεξαγωγής των αναμετρήσεων, καθώς όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα παιχτούν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Τα Γιάννενα ήταν ο τελευταίος «σταθμός» στην επαρχία για φέτος. Τα επόμενα δέκα παιχνίδια θα παιχτούν κατά πλειοψηφία στο ΟΑΚΑ, ενώ θα υπάρξουν και εκείνα σε Ριζούπολη, Νέα Σμύρνη και Περιστέρι. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός θα είναι γηπεδούχος σε έξι εξ αυτών, ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί και το ντέρμπι με την (τυπικά γηπεδούχο) ΑΕΚ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όλα θα κριθούν εντός Αττικής και κυρίως… στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους:

Αστέρα Τρίπολης (εντός) Πανιώνιο (εκτός) ΠΑΟΚ (εντός) ΑΕΚ (εκτός – ΟΑΚΑ) Ολυμπιακό (εντός) Απ. Σμύρνης (εκτός) Άρη (εντός) ΟΦΗ (εντός) Ατρόμητο (εκτός) Παναιτωλικό (εντός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.