ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

All Star Game: Στη «μάχη» οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Πιτίνο

Σήμερα το... κυρίως μενού στο All Star Game της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά οι συμμετοχές σε... πράσινο φόντο.

All Star Game: Στη «μάχη» οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Πιτίνο

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις του φετινού EKO All Star Game στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην καθιερωμένη «μάχη» μεταξύ των Ελλήνων και των Ξένων σταρ (16:00). Παράλληλα, σήμερα θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός καρφωμάτων και ο αντίστοιχος των τριπόντων.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Οι «πράσινοι» έστειλαν στη Θεσσαλονίκη αρκετούς εκπροσώπους. Αρχικά, ο Ρικ Πιτίνο θα είναι -μαζί με τον Μπλατ- στον πάγκο της ομάδας των Ξένων. Έπειτα, τους Greek Stars θα ενισχύσουν οι Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Παπαγιάννης. Στους World Stars, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει εκπροσώπους τους Γκιστ και Κιλπάτρικ.

Ο Θανάσης θα συμμετάσχει και στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.115 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

GREEK STARS

Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι Βίκος Cola), Γιώργος Μπόγρης (Ολυμπιακός), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ).

Προπονητές: Λούκα Μπάνκι, Αργύρης Πεδουλάκης Managers: Θωμάς Ντούλης, Θανάσης Δούνης

WORLD STARS

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (Ολυμπιακός), Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ), Σον Κιλπάτρικ (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός), Τζόρνταν Θίοντορ (ΑΕΚ), Ζακ Λε Ντέι (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ), Αξελ Τουπάν (Ολυμπιακός), Γιόνας Ματσιούλις (ΑΕΚ), Ουίλ Χάτσερ (ΠΑΟΚ), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Ντάνι Αγκεμπελέσε (Χολαργός).

Προπονητές: Ντέιβιντ Μπλατ, Ρικ Πιτίνο Managers: Τέλης Ζουρνατσίδης, Νίκος Κότσιαρης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ) Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας) Τζαβόντε Χόκινς (Χολαργός) Βινς Χάντερ (ΑΕΚ) Ντάνι Αγκμπελέσε (Χολαργός) Ρονάλντας Ρουτκάουσκας (Ηρακλής) Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι Βίκος Cola) – Νικητής Διαγωνισμού Καρφωμάτων RISING STARS.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ

Φιλ Γκος (ΠΑΟΚ) Νταρνέλ Χάρις (Πανιώνιος) Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ (Ρέθυμνο Cretan Kings) Ντέβιον Μπέρι (Πανιώνιος) Στίβεν Γκρέι (Περιστέρι Βίκος Cola) Βαγγέλης Καράμπουλας (Ιωνικός Νικ.) Δημήτρης Φλιώνης (Άρης) – Νικητής Διαγωνισμού Τριπόντων RISING STARS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...