ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατομικό ο Δώνης – Αποφόρτιση όσοι αγωνίστηκαν χθες

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Χρήστος Δώνης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό ο Δώνης - Αποφόρτιση όσοι αγωνίστηκαν χθες

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα χθες από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε από τα Γιάννενα και σήμερα οι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά. Για την ακρίβεια το πρόγραμμα  περιελάμβανε αποθεραπεία και αποφόρτιση για όσους αγωνίστηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό διπλό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χρήστος Δώνης. Αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις ορίστηκε το πρωί της Τρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...