ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νοκ άουτ ο Κουλιμπαλί, προσπάθεια να παίξουν με προστατευτικό οι Ινσούα – Κουρμπέλης

Εκτός αγωνιστικών χώρων για 2 με 3 εβδομάδες λόγω θλάσης θα μείνει ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ενώ θα γίνει προσπάθεια για τους Ινσούα - Κουρμπέλη, ώστε να αγωνιστούν με ειδικό προστατευτικό.

Νοκ άουτ ο Κουλιμπαλί, προσπάθεια να παίξουν με προστατευτικό οι Ινσούα - Κουρμπέλης

Νοσοκομείο ή αλλιώς Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» λαβώθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Συγκεκριμένα, τα «πράσινα θύματα» ήταν οι Κουλιμπαλί, Ινσούα και Κουρμπέλης.

Για τον Κουλιμπαλί διαπιστώθηκε θλάση δευτέρου βαθμιού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2 με 3 εβδομάδες. Την ίδια στιγμή ο Ινσούα  που τραυματίστηκε στο πρόσωπο, διαπιστώθηκε κάταγμα στο αριστερό ζυγωματικό. Ο τρίτος, Δημήτρης Κουρμπέλης, τραυματίστηκε στην μύτη με μικρό αποσπαστικό κάταγμα στο ρινικό οστό χωρίς μετατόπιση.

Για τους δύο τελευταίους θα γίνει προσπάθεια, ώστε να αγωνιστούν με προστατευτικό νάρθηκα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.