Ο Γιώργος Δώνης είδε την ομάδα του να αποτυγχάνει να πάρει «τρίποντο» σε ακόμη ένα ματς. Πλέον, ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, βγάζοντας εκτός το εξ αναβολής ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το ντεφορμάρισμα της ομάδας ήρθε σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς τα συνεχή στραβοπατήματα οδηγούν στο να χαθεί έδαφος για μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

Ο κόουτς του τριφυλλιού είναι άκρως προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Ματς που χάθηκαν λόγω ατυχιών, λαθών, αλλά και αδυναμίας από πλευράς πρασίνων για ουσιαστική απειλή στα αντίπαλα καρέ.

Πάντως, ο Δώνης και το επιτελείο του θεωρούν ότι πέρα από τα αντικειμενικά προβλήματα (τραυματισμοί, κόπωση, έλλειψη βάθους στον πάγκο), υπάρχει και το θέμα της ψυχολογίας. Πλέον, η ομάδα δεν διαθέτει τον «αέρα» με τον οποίον έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο, ιδίως στο πρώτο μισό του πρώτου γύρου.

Από εδώ και στο εξής, ο Δώνης και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν, πρώτα και κύρια, να ανεβάσουν την ψυχολογία της ομάδας, ούτως ώστε να επέλθει βελτίωση και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δέκα «τελικούς» και πρέπει να πάρει το μάξιμουμ, προκειμένου να διεκδικήσει την εισοδό του την πεντάδα.

Άπαντες ελπίζουν πως στο επόμενο ματς της ομάδας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, θα γίνει μια νέα αρχή, η οποία θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάκαμψη.