ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στίβος: Τρίτος στην Ελλάδα ο Ξενικάκης

Εξαιρετική παρουσία για τον αθλητή μήκους του Παναθηναϊκού Νίκο Ξενικάκη.

Στίβος: Τρίτος στην Ελλάδα ο Ξενικάκης

Εξαιρετική παρουσία για τον αθλητή μήκους του Παναθηναϊκού Νίκο Ξενικάκη ο οποίος κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ολοκληρώθηκε στο ΣΕΦ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» έδειξε σημάδια γραφής από  τον πρώτο του μεγάλο αγώνα με τον ΠΑΟ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιος το μήκος.

Ο Ξενικάκης «πέταξε» στα 7.48μ.  και είχε ακριβώς την ίδια επίδοση με τον  Νικόλαο Καψή της ΑΕΚ ωστόσο δεν ανέβηκε στη δεύτερη θέση γιατί ο αντίπαλος του είχε καλύτερη δεύτερη επίδοση.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στον τελικό των 800μ. ο δρομέας του ΠΑΟ Ανδρέας Στεργίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση τερματίζοντας τελικά στην Πέμπτη θέση με 1.58:70.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.