ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παροξυσμός για το ντέρμπι – Μια ανάσα από το sold out

Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν για το ντέρμπι της 13/2 με τον Ολυμπιακό. Θέμα ωρών το sold out.

Παροξυσμός για το ντέρμπι - Μια ανάσα από το sold out

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στη διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν πως και πως το μεγάλο ματς της Τετάρτης (13/2). Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια προς πώληση.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν 400 εισιτήρια τα οποία αναζητούν… κάτοχο. Αυτή είναι η… απόσταση από το sold out για τον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το viva.gr για να εξασφαλίσουν τα εισιτήριά τους. Πάντως, με τους ρυθμούς διάθεσης που έχουν παρατηρηθεί, το sold out αποτελεί θέμα μερικών ωρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.