ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συζητήσεις με Στραματσόνι, απευθείας επαφή από Αλαφούζο

Ο Αντρέα Στραματσόνι δε δέχεται μέχρι τώρα συμβιβασμό και ο Γιάννης Αλαφούζος το παίρνει πάνω του για να βρεθεί λύση.

Συζητήσεις με Στραματσόνι, απευθείας επαφή από Αλαφούζο

Ως γνωστόν, η σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του Ιταλού αναβλήθηκε για τις 4 Μαρτίου και οι «πράσινοι» προσπαθούν να τα βρουν με τον πρώην προπονητή τους για την οφειλή.

Θυμίζουμε πως στον Αντρέα Στραματσόνι οφείλονται κάτι λιγότερο από 600.000 ευρώ και είναι μείζον ζήτημα για τον Παναθηναϊκό.

Το ότι συναίνεσε στο σημερινό αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή δε σημαίνει πως τα έχουν βρει οι δύο πλευρές. Μάλιστα, ο  Ιταλός μιλάει με τον Γιάνη Αλαφούζο, Η απευθείας επικοινωνία και η καλή επαφή αυξάνει τις πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία για διακανονισμό, αλλά μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Λαουτάρο Ρινάλντι και τα χρήματα που θέλει (ο Παναθηναϊκός του οφείλει 530.000 ευρώ, αλλά ο ίδιος ζητάει και τις επιπλέον 90.000), ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπήρξε ραντεβού με την πλευρά του Αργεντινού, αλλά ο πρώην επιθετικός της ομάδας δε δέχθηκε τον διακανονισμό που του έχουν προτείνει.

Οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεγάλη προσπάθεια να σβήσει τις δυο πιο δύσκολες υποθέσεις ενόψει της κατάθεσης φακέλου για την αδειοδότηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...