Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Κουρμπέλης δίνουν «μάχη» για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στο ματς του Σαββάτου.

Ο Αργεντινός μπακ και ο Έλληνας μέσος έφυγαν με κατάγματα από τα Γιάννενα, ωστόσο παλεύουν για να μπουν στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

Ο μεν Ινσούα έχει υποστεί διπλό κάταγμα στο ζυγωματικό και την άνω γνάθο. Πρόκειται για τραυματισμό ο οποίος τον δυσκολεύει στην ομιλία και την τροφή. Μάλιστα, οι γιατροί του έχουν συστήσει να καθίσει για μερικές ημέρες στο σπίτι του και στη συνέχεια να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όμως, ο ίδιος, δείχνοντας αυταπάρνηση, θέλει να επιστρέψει στο Κορωπί και να προπονηθεί, έστω και σε πρόγραμμα χωρίς επαφές. Δείγμα του πάθους που διακατέχει τον Αργεντινό. Πάντως, η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από την άλλη πλευρά, ο Κουρμπέλης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Οι «πράσινοι» αναζητούν την κατάλληλη προστατευτική μάσκα προσώπου για τον αρχηγό, ούτως ώστε να του επιτραπεί να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.