ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “παλεύουν” για Αστέρα οι Ινσούα και Κουρμπέλης!

Παρά τα κατάγματα που έχουν υποστεί, οι Ινσούα και Κουρμπέλης δίνουν "μάχη" για να προλάβουν το ματς του Σαββάτου.

Το

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Κουρμπέλης δίνουν “μάχη” για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στο ματς του Σαββάτου.

Ο Αργεντινός μπακ και ο Έλληνας μέσος έφυγαν με κατάγματα από τα Γιάννενα, ωστόσο παλεύουν για να μπουν στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου.

Ο μεν Ινσούα έχει υποστεί διπλό κάταγμα στο ζυγωματικό και την άνω γνάθο. Πρόκειται για τραυματισμό ο οποίος τον δυσκολεύει στην ομιλία και την τροφή. Μάλιστα, οι γιατροί του έχουν συστήσει να καθίσει για μερικές ημέρες στο σπίτι του και στη συνέχεια να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως, ο ίδιος, δείχνοντας αυταπάρνηση, θέλει να επιστρέψει στο Κορωπί και να προπονηθεί, έστω και σε πρόγραμμα χωρίς επαφές. Δείγμα του πάθους που διακατέχει τον Αργεντινό. Πάντως, η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από την άλλη πλευρά, ο Κουρμπέλης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Οι “πράσινοι” αναζητούν την κατάλληλη προστατευτική μάσκα προσώπου για τον αρχηγό, ούτως ώστε να του επιτραπεί να αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...