ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20:00 / ΕΡΤ2

Πανάθα, κάνε αυτό που ξέρεις!

Με την παράδοση υπέρ του και το καυτό ΟΑΚΑ στο πλευρό του, ο Παναθηναϊκός πάει για νίκη πρόκριση επί του αιωνίου στον τελικό Κυπέλλου.

Πανάθα, κάνε αυτό που ξέρεις!

Ντέρμπι αιωνίων μέρος τρίτο στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο γεμάτο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Σκοπός του, η νίκη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι πράσινοι προέρχονται από την ήττα στην Πόλη, ωστόσο το σημερινό ματς έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα και απαιτήσεις. Η ομάδα του Πιτινο, έχοντας υπέρ της την παράδοση αλλά και τον κόσμο στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη μια εντός έδρας νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στα αγωνιστικά, ο Καλάθης ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης αλλά θα είναι στην 12αδα. Αντίθετα, η συμμετοχή του Λανγκφορντ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.