ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΑΣΙΝΗ... ΛΑΒΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΟΑΚΑ: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δώσει ξανά βροντερό "παρών" στο ΟΑΚΑ και να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΟΑΚΑ: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να δώσει ξανά βροντερό “παρών” στο ΟΑΚΑ και να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τα κακά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα και το… μούδιασμα των οπαδών- κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ΟΑΚΑ να έχει κόσμο αλλά να μη θυμίζει και τόσο την κολασμένη έδρα που ξέρουμε- απόψε… επιστρέφουμε στην κανονικότητα.

Πάνω από 18.000 φίλοι του “τριφυλλιού” θα βρεθούν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων για το μεγάλο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους και αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη και φυσικά αναγκαία επικράτηση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει από τα φίλαθλα πλαίσια. Μόνο με φωνή, παλμό και υψηλής… έντασης ατμόσφαιρα, προκειμένου να παρακολουθήσουμε όλοι ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο με όμορφη ατμόσφαιρα γεμάτη Παναθηναϊκό, γεμάτη αγάπη για το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.