ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πρώτο Coreo στο βόλεϊ ήταν (φυσικά) Παναθηναϊκό!

Ηταν η εποχή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρωτοπορούσαν σε κάθε άθλημα, σε κάθε χώρα.

Το πρώτο Coreo στο βόλεϊ ήταν (φυσικά) Παναθηναϊκό!

Ηταν η εποχή που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρωτοπορούσαν σε κάθε άθλημα.

Ιστορική είναι η σημερινή ημερομηνία καθώς σαν σήμερα το 2002  αφού τα «παιδιά της Λεωφόρου»  δημιούργησαν μια μαγική παναθηναϊκή εικόνα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Σύλλογος δεν ξεχνά τη στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός  φιλοξένησε τη Μιλάνο στην προημιτελική φάση του  CEV cup, στο  βόλεϊ ανδρών  και οι υποστηρικτές της ομάδας ετοίμασαν μια μοναδική έκπληξη στους παίκτες του Ρομπέρτο Σερνιότι.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 738 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα έφτιαξαν τη πρώτη χορογραφία σε αγώνα βόλεϊ όπου κρατούσαν τριφύλλια και είχαν σε χαρτόνια αναρτημένη τη γνωστή «πράσινη» φράση Glory Days .

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟ έκανε μια τεράστια προσπάθεια και κατάφερε και λύγισε την αντίπαλο του με 3-2 σετ (25-23 23-25 23-25 25-21 15-12), η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Το ρόστερ της συγκεκριμένης «πράσινης» σπουδαίας ομάδας αποτελούταν από τους εξής: Χριστοφορίδης,Ντονάς, Τσέργας, Μούρεκ, Χατζηαντωνίου, Σαμαράς, Μαυράκης, Πανταλέων, Δημητρακόπουλος, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος και Μπρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...