ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιαννακόπουλος: «Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα»

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΕΡΤ μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο δεύτερο ημίχρονο.

Γιαννακόπουλος: «Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Όλα αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απ’ ότι φαίνεται απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και τώρα δεν κατεβαίνουνε γιατί λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ίσως είναι μια πρόφαση αποχώρησης και θέλουν να τα ρίξουν σ’ εμάς και τους διαιτητές. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε ή χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Και εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.