ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μεγάλος νικητής ο Παναθηναϊκός – Εφυγε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, η διορία των 15 λεπτών που προβλέπει ο κανονισμός, πέρασε και οι διαιτητές κατοχύρωσαν το παιχνίδι υπέρ του τριφυλλιού. Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος οι πράσινοι.

Μεγάλος νικητής ο Παναθηναϊκός - Εφυγε στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη κούπα της σεζόν στον τελικό του Ηρακλείου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά, το παιχνίδι του ΟΑΚΑ κράτησε μόλις ένα ημίχρονο. Στην ανάπαυλα ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την απόφαση του να μην κατέβει στο δεύτερο μέρος, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία.

Οι διαιτητές έδωσαν παράταση 15 λεπτών, ωστόσο από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι ξανά στο παρκέ, ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, βρισκόταν μπροστά με 40-25 στο ημίχρονο, έχοντας καταφέρει να χτίσει διψήφιο προβάδισμα από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Ντεσόν Τόμας, Νικ Καλάθης αλλά και η εξαιρετική λειτουργία της άμυνας, κράτησαν τον Ολυμπιακό μακριά από το καλάθι.

Μάλιστα, η διαφορά είχε φτάσει μέχρι το +18, για να πέσει στο +15, όταν οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αλλά δεν βγήκαν εκ νέου να παίξουν, λόγω της αποχώρησης του Ολυμπιακού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.