ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Φοβήθηκαν τη συντριβή, ήταν και απλήρωτοι και το ‘σκασαν!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και στέκεται στην ουσία της αποχώρησης.

Φοβήθηκαν τη συντριβή, ήταν και απλήρωτοι και το 'σκασαν!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και στέκεται στην ουσία της αποχώρησης.

Δεν είδα καμία διαιτησία να κρίνει το πρώτο ημίχρονο. Είδα 12 παίκτες του Ολυμπιακού να μπαίνουν χεσμένοι σε ένα παιχνίδι, που παιζόταν μία κούπα. Και από την άλλη είδα 12 παίκτες του Παναθηναϊκού να μπαίνουν στο γήπεδο και να γυαλίζει το μάτι τους. Το ματς κρίθηκε από το πρώτο τζάμπολ, όχι για αυτό που πάνε να μας πλασάρουν, η λένε στους δικούς τους οι Αγγελόπουλοι. Ένα-δύο φάουλ, που μπορεί να δόθηκαν, ενώ δεν ήταν δεν έκαναν αυτή την διαφορά.

Η διαφορά ήταν, ότι η μία ομάδα μπήκε αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση για τον τελικό και η άλλη μπήκε για να… χάσει! Εγώ αυτό είδα. Αν κάποιοι επιμένουν, ότι η χθεσινή διαιτησία έκρινε το πρώτο ημίχρονο ας ρίξουν μία ματιά στους αριθμούς. Ο Παναθηναϊκός είχε 14/27 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 6/10 βολές, 8 κλεψίματα και 4 λάθη, την στιγμή, που ο Ολυμπιακός είχε 8/20 δίποντα, 3/10 τρίποντα, 0/2 βολές, 2 κλεψίματα και 13 λάθη. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιζαν σαν υπνωτισμένοι. Μία εβδομάδα ακούγαμε, ότι στο πρώτο λεπτό ο Μιλουντίνοφ θα έχει δύο φάουλ και του δόθηκε το πρώτο φάουλ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Αν έβγαινε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά μπορεί να έφθανε και στους 40. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μυριστεί… αίμα και ήταν έτοιμοι να ξεσπάσουν. Είδαν στον Ολυμπιακό ότι πάει να γίνει συντριβή, ήταν και οι παίκτες… απλήρωτοι και το’σκασαν στο ημίχρονο. Παρά την προσμονή όλων των φίλων του Παναθηναϊκού, που είχαν δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα, να βγει στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός αυτό δεν έγινε ποτέ. Κρίμα, διότι έτσι όπως πήγαινε το ματς ο Ολυμπιακός δεν γλίτωνε την συντριβή.

Οι Αγγελόπουλοι με την απόφασή τους να πάρουν την ομάδα και να φύγουν ξεφτίλισαν την ομάδα τους, τον σύλλογό τους. Εδειξαν, ότι δεν αντέχουν άλλο την ήττα. Κλονίστηκαν από το ηχητικό του Πρίντεζη και το ότι είναι απλήρωτοι οι παίκτες για μήνες και έριξαν αλλού την μπάλα. Εγώ αν ήμουνα στην θέση τους θα προβληματιζόμουνα για την αρνητική διάθεση των παικτών του Ολυμπιακού να παίξουν.

Ο… ρουφιάνος κυκλοφορεί ανάμεσά τους και φαίνεται, ότι δεν είναι απλό το θέμα. Τώρα τα περί διαιτησίας, που λένε κάποιοι στον Ολυμπιακό να τα πουν σε κανέναν άλλον, όχι σε μας, που 20 χρόνια τα έχουμε δει όλα στο ποδόσφαιρο. Να παίζουμε με 9, 8 παίκτες να χάνουμε με πέναλτι, που δεν έγιναν ποτέ, να μας έχουν στερήσει με το έτσι θέλω τίτλους. Και δεν φύγαμε ποτέ από το γήπεδο . Κάτσαμε, παλέψαμε με τόσο αντίξοες συνθήκες. Και εσείς φύγατε από το ΟΑΚΑ για δύο λάθος φάουλ, που δόθηκαν στον Τίμα, από ότι άκουσα να λέτε. Αυτοί είστε.

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έφυγε από το γήπεδο στο ποδόσφαιρο, φέτος στο μπάσκετ, του χρόνου ποιο άθλημα έχει σειρά; Η ουσία είναι, ότι στον Ολυμπιακό δεν ξέρουν να χάνουν, διότι χρόνια είχαν συνηθίσει να κερδίζουν με το έτσι θέλω χωρίς να το αξίζουν. Και το να διαχειριστούν τώρα τις ήττες είναι πολύ δύσκολο. Οσο για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα μπάσκετ την Κυριακή θα διεκδικήσει άλλη μία κούπα. Πρέπει να είναι σοβαρή, για να την πάρει. Είναι το άθλημα, όμως, που μας κρατάει ζωντανούς και έχει έναν ιδιοκτήτη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έχει τρέλα με την ομάδα, θέλει να κερδίζει τον Ολυμπιακό και στο τάβλι. Κάνεις την σύγκριση με την διοίκηση Αλαφούζου στο ποδόσφαιρο και σε πιάνει κατάθλιψη.

*Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο, διότι υποστήριξε την ομάδα, χωρίς να ξεφύγει ούτε μία στιγμή και διατήρησε την ψυχραιμία του, όταν έμαθε ότι ο Ολυμπιακός … το ‘σκασε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.