ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και… Θύρα 13 σε παράνοια!

Tο τραγούδι μέσα από την εξέδρα, η τρέλα των πιτσιρικάδων που είναι... άρρωστοι με τον Παναθηναϊκό και σκηνές παροξυσμού στο ΟΑΚΑ με το επιβλητικό πρώτο ημίχρονο που οδήγησε στην πρόκριση στον τελικό.

Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και... Θύρα 13 σε παράνοια!

O μπασκετικός Παναθηναϊκός έδινε ένα μεγάλο ματς διεκδικώντας την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και δεν θα μπορούσαν να μην βρεθούν στο γήπεδο μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας να δουν την προσπάθεια των παικτών του Ρικ Πιτίνο.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός πως η προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Φάνης Τζανδάρης, Έργκους Κάτσε, Νώντας Παντελάκης και Νίκος Βέργος, μετέφεραν μέσω Instagram το κλίμα από την εξέδρα.

Οι αναρτήσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη, πάντως, ήταν αυτές που ξεχώρισαν μιας και μετέφεραν την… παράνοια του κόσμου του Παναθηναϊκού που έβλεπε την ομάδα τους να επικρατεί κατακράτως του Ολυμπιακού στο πρώτο εικοσάλεπτο και ουσιαστικά να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο ότι αυτή θα πάρει το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έδειχναν να το απολαμβάνουν, ενώ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε tag και τον Νίνο αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τη στιγμή που έπαιζε από τα μεγάφωνα το γνωστό πλέον σε όλους τραγούδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.