ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψαχνόταν να φύγει ο Ολυμπιακός

Σε αναζήτηση αφορμών και άλλοθι προκειμένου να καλύψουν με αντιπερισπασμό τα εσωτερικά τους προβλήματα αποδίδουν στον Παναθηναϊκό την αποχώρηση του Ολυμπιακού.

Ψαχνόταν να φύγει ο Ολυμπιακός

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αναζήτηση… αντιπερισπασμού από τα εσωτερικά προβλήματα που ήρθαν στην επιφάνεια εσχάτως μιλούν στον Παναθηναϊκό αποδίδοντας εκεί την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον χθεσινό ημιτελικό.

Οι «πράσινοι» θεωρούν πως η ανωτερότητά τους στο παρκέ ήταν πασιφανής και δεν οφείλεται σε καμία διαιτητική εύνοια, ενώ ισχυρίζονται πως η απόφαση για αποχώρηση από τους «ερυθρόλευκους» είχε ληφθεί πολύ πριν τον αγώνα και απλώς έψαχναν μια αφορμή για να το κάνουν. Επικαλούνται, δε, διαιτησίες στο πρόσφατο παρελθόν στο ΣΕΦ, που όμως δεν οδήγησαν σε αντίστοιχη απόφαση από τους ίδιους που συνέχισαν να αγωνίζονται ακόμη κι αν θεωρούσαν πως αδικούνταν.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως η διοίκηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση σε μια προσπάθεια αντιπερισπασμού μετά τις αποκαλύψεις για προβλήματα στις πληρωμές και με τα διαρροή ηχογραφημένης συνομιλίας του Γιώργου Πρίντεζη που ήρθε μέσα από την ομάδα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.710 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν από τα αρμόδια όργανα να επιβάλουν στον Ολυμπιακό τις ποινές που προβλέπονται, με αφαίρεση από έναν ως έξι βαθμούς από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος. Και φυσικά εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» επιλέξουν να μην κατέβουν ή να αποχωρήσουν ξανά από κάποιον αγώνα να αποβληθούν από τα εθνικά πρωταθλήματα για έναν χρόνο ως υπότροποι (όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της ΕΟΚ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...