ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ούτε μια φορά δεν είπαν “χάσαμε δίκαια”

Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παραδέχθηκαν ότι έχασαν δίκαια από τον Παναθηναϊκό.

Ούτε μια φορά δεν είπαν

Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παραδέχθηκαν ότι έχασαν δίκαια από τον Παναθηναϊκό.

Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα και το χθεσινό, με την αποχώρηση στο ημίχρονο, είναι το αποκορύφωμα. Οι ερυθρόλευκοι έπειτα από κάθε ήττα από τους πράσινους διαμαρτύρονται για κάτι. Πότε οι βολές, πότε οι διαιτητές γενικότερα, πότε τα βήματα, πότε οι συγκυρίες. Μια ζωή διαμαρτυρίες, καταγγελίες, παράπονα. Και ποτέ ένα “χάσαμε δίκαια”.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό. Πρόσφατο παράδειγμα η ήττα στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, με τους “πράσινους” να μην ψάχνουν δικαιολογίες και να κοιτάζουν μόνο την καμπούρα τους. Αυτή είναι και η διαφορά. Οταν θες να γίνεσαι καλύτερος, κάνεις αυτοκριτική και διορθώνεσαι. Οταν θες να κρύβεσαι πίσω από το πρόβλημα, ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα. Απλά πράγματα…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.919 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...