ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δεν “βλέπει” θετικά την εμπλοκή επενδυτή με την Ακαδημία ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν φαίνεται να θεωρεί γόνιμη την προοπτική εμπλοκής επιχειρηματία στην πράσινη Ακαδημία.

Δεν
Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που αφορούν το ενδιαφέρον επενδυτή για την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, από την πλευρά του, δεν φαίνεται πως βλέπει θετικά την εν λόγω προοπτική. Σύμφωνα με τη LiveSport, o Μr ΣΚΑΪ δεν θεωρεί λύση την πιθανή είσοδο επιχειρηματία στην Ακαδημία, δίχως να υπάρχει ανάμιξη και στα της ΠΑΕ. Το εν λόγω ενδεχόμενο βρίσκεται στη “σφαίρα” των σεναρίων, καθώς προς στιγμήν δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο σχετικά με το θέμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.