ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Δείτε τα παπούτσια του Game of Thrones και της Adidas

Αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Δείτε τα παπούτσια του Game of Thrones και της Adidas

H Adidas έχει ανακοινώσει τη συνεργασία της με το HBO για μια σειρά sneakers με την υπογραφή της σειράς Game of Thrones και πλέον είναι γεγονός. Η γνωστή εταιρεία δημιούργησε έξι διαφορετικά σετ αθλητικών παπουτσιών Game of Thrones, κάθε ένα από τα οποία φέρει τη στάμπα και τα χρώματα κάθε ενός από τους 6 οίκους της σειράς. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και ένα σχετικό video με ένα click στο άρθρο του Enternity παπούτσια Adidas Game of Thrones.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ