ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απογοητευμένος ο κόσμος – Μικρή η κινητικότητα στα εισιτήρια με Αστέρα

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δε δείχνει... ζεστός να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Απογοητευμένος ο κόσμος - Μικρή η κινητικότητα στα εισιτήρια με Αστέρα

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δε δείχνει… ζεστός να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Τα τελευταία αποτελέσματα, αλλά κυρίως η στασιμότητα στις όποιες εξελίξεις στα διοικητικά έχουν απογοητεύσει πολλούς από τους φίλους του “τριφυλλιού”.

Αν προσθέσουμε σε αυτό και τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα, καταλαβαίνουμε εύκολα ότι λίγοι… ψήνονται να βρεθούν αύριο στο ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (19:00).

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κινητικότητα στα εισιτήρια δεν είναι μεγάλη και πολύ δύσκολα θα δούμε αρκετό κόσμο στο αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...