ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Green Jersey Night στο ΟΑΚΑ!

H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσκαλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας την επετειακή ριγέ φανέλα της ομάδας μας και να συμμετάσχουν στο Green Jersey Night!

Green Jersey Night στο ΟΑΚΑ!

Η αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής  (22 Φεβρουαρίου, 21.00) μεταξύ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της Khimki Moscow Region για την 23η αγωνιστική της Euroleague, πέραν της μεγάλης σημασίας για την ομάδα μας, θα έχει ακόμα μία ιδιαιτερότητα για τους φιλάθλους. H KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσκαλεί τους φίλους της να έρθουν στο ΟΑΚΑ φορώντας την επετειακή ριγέ φανέλα της ομάδας μας και να συμμετάσχουν στο Green Jersey Night!

Στο πλαίσιο αυτό, το PAOSHOP θα διαθέτει από σήμερα μέχρι και την ημέρα του αγώνα την επετειακή ριγέ φανέλα 50% φθηνότερα! Ανακάλυψέ την ΕΔΩ. 

Μάλιστα, ένας τυχερός θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με αντίπαλο την Kirolbet Baskonia Vitoria-Gasteiz μαζί με ένα φίλο του από τα courtside seats του γηπέδου έχοντας πρόσβαση και στο VIP Lounge! Διεκδίκησε και εσύ αυτό το ξεχωριστό δώρο ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  1. Βγάλε φωτογραφία στο ΟΑΚΑ με την πράσινη ριγέ φανέλα στον αγώνα ενάντια στηn Khimki Moscow Region
  2. Aνάρτησέ την στο public profile σου στο Instagram
  3. Χρησιμοποίησε το hashtag  #JerseyNight και λάβε αυτόματα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Την Παρασκευή (22/2), λοιπόν, φορέστε την επετειακή φανέλα σας και ελάτε στο γήπεδο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...