ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντιπρόεδρος Kappa: “Οπως τη δεκαετία του ’90 με τον Παναθηναϊκό”

Ο αντιπρόεδρος της Kappa, Λορέντσο Μπολιόνε, μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο ιστορικό παρελθόν.

Αντιπρόεδρος Kappa:

Ο αντιπρόεδρος της Kappa, Λορέντσο Μπολιόνε, μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στο ιστορικό παρελθόν.

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, μετά τα επιτεύγματα στα οποία φτάσαμε μαζί στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο αθλητισμός είναι στο DNA μας και το ποδόσφαιρο είναι το πεδίο όπου η εταιρία μας έχει διακριθεί για την καινοτομία, την τεχνολογία και το σχεδιασμό.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όχι μόνο για τα αποτελέσματά του στο γήπεδο, αλλά για την ιστορία, τους φιλάθλους, την ακαδημία του, και πάνω’ απ’ όλα τις αρχές του, τις οποίες μοιραζόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε μέσα από το σχεδιασμό της φανέλας του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «Kappa», Λορέντσο Μπολιόνε.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...