ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βγήκε η απόφαση για τον Παναθηναϊκό, αναμονή για τον Ολυμπιακό

Γνωστή έγινε η τιμωρία για τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των πυρσών που άναψαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" θα κληθούν να πληρώσουν 1500 ευρώ. 

Βγήκε η απόφαση για τον Παναθηναϊκό, αναμονή για τον Ολυμπιακό

Γνωστή έγινε η τιμωρία για τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των πυρσών που άναψαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” θα κληθούν να πληρώσουν 1500 ευρώ. Αντιθέτως, βρισκόμαστε σε αναμονή για την ποινή των ερυθρόλευκων, μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν στο ημίχρονο.

Αναλυτικά η απόφαση

Αναλυτικά: 

«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυρσούς στις κερκίδες), χρηματικό πρόστιμο  χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13-2-2019».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.