ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντόντσιτς: «Θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ ο Καλάθης, δυσκολότερη η έδρα του Παναθηναϊκού»

Ο Λούκας Ντόντσιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νικ Καλάθη, αλλά και για το καυτό ΟΑΚΑ.

Ντόντσιτς: «Θα μπορούσε να είναι βασικός στο ΝΒΑ ο Καλάθης, δυσκολότερη η έδρα του Παναθηναϊκού»

Ο Λούκας Ντόντσιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Νικ Καλάθη, αλλά και για το καυτό ΟΑΚΑ. Ο Σλοβένος σταρ συμμετέχει στο Rising Challenge στην διοργάνωση της Νότιας Καρολίνας και έδωσε συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Για τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη: «Θα έλεγα ότι η πιο δύσκολη έδρα ήταν του Παναθηναϊκού, της Φενέρ και της Μακάμπι».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους παίκτες που θεωρεί ότι θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν σε ομάδα του ΝΒΑ: «Πολλοί παίκτες. Θα διάλεγα τον Γιουλ, τον Αντονι Ράντολφ και τον Καλάθη».

Για την πεντάδα που θα διάλεγε για να αντιμετωπίσει τους Αμερικανούς στο All Star Game: «Αντετοκούνμπο, Γιόκιτς, Πορζίνγκις, εμένα και Ντράγκιτς».

Για τα συναισθήματά του που δεν μπήκε στο All Star Game: «Είδα τις ψήφους του κοινού και απογοητεύτηκα που δεν μπήκα, αλλά είμαι ευτυχισμένος που είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι ακόμα στην πρώτη μου χρονιά, θα προσπαθήσω να είμαι του χρόνου».

Για το αν νιώθει ότι μαζί με τον Γιάννη εκπροσωπούν το ευρωπαϊκό μπασκετ: «Όχι μόνο εμείς, υπάρχουν πολλοί Ευρωπαίοι παίκτες που μπορούν να το κάνουν, όμως ο κορυφαίος είναι ο Γιάννης σίγουρα. Είναι απίστευτος, ο τρόπος που παίζει είναι απίστευτος».

Για το αν έχει περισσότερη τακτική σε σχέση με το ΝΒΑ στην Ευρώπη: «Ναι, νομίζω η Ευρώπη έχει περισσότερη τακτική, γιατί στο ΝΒΑ οι περισσότεροι μπορούν να σκοράρουν στο ένας εναντίον ενός. Υπάρχουν πολλά isolations. Ναι, υπάρχει παραπάνω τακτικήΗμουν έτοιμος και το ένιωθα. Δουλεύω και προχωρώ».

Για το ποιος πρέπει να να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη: «Είτε ο Τζέιμς Χάρντεν, είτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να πάρουν το βραβείο του MVP».

Για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο αν και είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης: «Ανυπομονούσα γι’ αυτό. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να βοηθήσω τη Σλοβενία».

Για το αν έχει γνώμη για τα παράθυρα: «Εχω αλλά δεν θέλω να την πω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.