ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Η πιθανή ενδεκάδα του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Ποιοι παίκτες αποτελούν τα φαβορί για την ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Η πιθανή ενδεκάδα του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Κρίσιμο ματς σήμερα (19:00) για το τριφύλλι που υποδέχεται τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία πρέπει να χτίσει από σήμερα σερί επιτυχιών ώστε να διεκδικήσει μια θέση στην πεντάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει καταλήξει εν πολλοίς στα πρόσωπα τα οποία θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του σημερινού ματς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, με τους Μαυρομμάτη – Κολοβέτσιο δίδυμο στην άμυνα, τον Γιόχανσον δεξιά και έναν εκ των Οικονόμου ή Χατζηθεοδωρίδη στα αριστερά.

Στον άξονα θα είναι πιθανότατα ο Κουρμπέλης με τους Κάτσε και Δώνη. Οι Χατζηγιοβάνης – Μπουζούκης αναμένεται να πλαισιώσουν τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα είναι ο σέντερ φορ.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.149 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...