ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πάει Κρήτη για να φέρει την πρώτη κούπα της χρονιάς!

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πετάει για Κρήτη σήμερα η ομάδα του Ρικ Πιτίνο, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πάει Κρήτη για να φέρει την πρώτη κούπα της χρονιάς!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται για την πτήση στην Κρήτη. Στόχος του, είναι να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα με την κούπα του Κυπελλούχου Ελλάδος στις… αποσκευές του.

Οι πράσινοι θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα τρόπαιο στην τεράστια συλλογή τους. Για να το κάνουν θα πρέπει να καταβάλλουν την αντίσταση του ΠΑΟΚ στον αυριανό τελικό στα “Δύο Αοράκια” (17:00).

Η αποστολή θα μεταβεί σε λίγες ώρες στο αεροδρόμιο, καθώς η πτήση για Ηράκλειο αναχωρεί στις 13:15. Η ομάδα του Πιτίνο θα προσγειωθεί σε κρητικό έδαφος στις 14:00 και θα έχει μπροστά της ένα εικοσιτετράωρο (και λίγες ώρες παραπάνω) ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον μεγάλο τελικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.789 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.