ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Μονακό! (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Μονακό! (vid)

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ, και μαζί του φέρνει ένα γεμάτο κουπόνι για το στοίχημα. Στοιχηματικές «ματιές» θα ρίξουμε στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και στον ημιτελικό κυπέλλου μπάσκετ Ισπανίας, που δίνει η Μπαρτσελόνα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bwin. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ώρα νίκης για τη Μονακό

Το πρωτάθλημα Γαλλίας έφτασε στην 25η αγωνιστική του, και απόψε η Μονακό δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Οι Μονεγάσκοι υποδέχονται τη Ναντ, σε μια «μάχη» που μπορεί να κρίνει πολλά για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι με νίκη φτάνουν στο -1 από τις θέσεις παραμονής, και στο γήπεδό τους πλέον, οφείλουν να κερδίζουν. Ειδικά, απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ναντ. Στον πρώτο γύρο, η Μονακό είχε νικήσει με 1-3 τη σημερινή της αντίπαλο, σε ένα από τα λιγοστά θετικά της αποτελέσματα. Μετά τις χειμερινές μεταγραφές, η Μονακό παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Ειδικά οι Φάμπρεγας και Ζέλσον Μαρτίνς βοηθάνε πολύ την ομάδα και μπορούν να την οδηγήσουν στη σωτηρία. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς, οι Μονεγάσκοι νίκησαν την Τουλούζ.

Η Ναντ είναι ακόμα σοκαρισμένη από το συμβάν με τον Εμιλιάνο Σάλα. Παρόλα αυτά, βρήκε τον τρόπο να περάσει με 0-1 από την έδρα της Καέν και νιώθει μια ασφάλεια. Δεν μπορεί να κοιτάει ψηλότερα, αφού απέχει πολύ από το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά δεν κινδυνεύει κιόλας. Επομένως, το κίνητρο είναι πολύ μεγαλύτερο για τη Μονακό. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι πιο παθιασμένοι, και θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία μετά τον Ιανουάριο. Στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.87.

Σκληρό «καρύδι» η Τενερίφη

Πάμε τώρα στο μπάσκετ και στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας. Εδώ, η Μπαρτσελόνα θα παίξει σήμερα με την Τενερίφη. Οι Καταλανοί είχαν έναν δύσκολο προημιτελικό αλλά τελικά πήραν τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Βαλένθια. Η Μπάρτσα δεν αποδίδει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, όμως σώζεται από την ποιότητα κάποιων παικτών της. Και σήμερα, έχει έναν δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσει. Η Τενερίφη είναι σε φόρμα και πέρασε εύκολα στον ημιτελικό, μετά το 88-78 επί της Μάλαγα. Παίζει εξαιρετική άμυνα και μάλιστα πρόσφατα είχε επικρατήσει της Μπαρτσελόνα με 63-57, για το πρωτάθλημα. Οι «Μπλαουγκράνα» είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, όμως μοιάζουν κάπως κουρασμένοι και δυσκολεύονται στους αγώνες τους. Η Τενερίφη θα επιδιώξει να πετύχει το θαύμα, και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση. Ξανά με «όπλο» την άμυνα, θα προσπαθήσει να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Μπαρτσελόνα, όπως είχε καταφέρει και στο ματς της ACB. Περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που μπορεί να κριθεί στο όριο. Το Τενερίφη +5.5, που το βρίσκουμε στο 1.91, μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE