ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκτακτο: -6 στον Ολυμπιακό για την αποχώρηση στο ΟΑΚΑ!

Με αφαίρεση 6 βαθμών τιμωρείται ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του στο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Έκτακτο: -6 στον Ολυμπιακό για την αποχώρηση στο ΟΑΚΑ!

Με αφαίρεση 6 βαθμών τιμωρείται ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του στο ημίχρονο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θα πληρώσουν πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή

Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για αποχώρηση της ομάδας της πριν τη λήξη διεξαγόμενου αγώνα καλαθοσφαίρισης και χωρίς να συντρέχει λόγος ανωτέρας βίας με συνέπεια τη δυσφήμιση του αθλήματος και την προσβολή του φίλαθλου πνεύματος την ποινή της αφαίρεσης έξι (6) βαθμών (από την συνολική βαθμολογία την οποία θα συγκεντρώσει η ομάδα της Κ.Α.Ε μετά την ολοκλήρωσή της φάσης της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος) και χρηματικό πρόστιμο επτά χιλιάδων (7.000) ευρώ κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ που διεξήχθη στις 13-02-2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...