ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Δεν είναι τίποτα δεδομένο…»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σ δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να κατακτήσει το Κύπελλο αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παπαπέτρου: «Δεν είναι τίποτα δεδομένο...»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου:

«Είναι πρόκληση ένας τίτλος. Ανεξαρτήτως τοποθεσία και κόσμου πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Γνωριζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, ειδικά οι παίκτες που είναι πιο πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πάνω – κάτω ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Νομίζω η θέληση είναι το Νο. 1 και για εμάς και για εκείνους. Τεχνικά δεν θα αναλύσουμε τώρα τόσο πολύ το πλάνο μας. Η θέλησή μας και η επιθετικότητά μας θα είναι τα κλειδιά για την αναμέτρηση. Θέλουμε στην άμυνα να σταματήσουμε την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ»

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάθε σεζόν ξεκινάει με τρεις τίτλους. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος που μπορείς να κερδίσεις. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μην το θεωρήσουμε δεδομένο, να μην θεωρήσουμε τίποτα εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη, για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...