ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνοπλος για την «Κούπα»!

Ο Ρικ Πιτίνο είδε τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Νικ Καλάθη να προπονούνται και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι πάνοπλος ενόψει του αυριανού τελικού.

Πάνοπλος για την «Κούπα»!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προπονήθηκε πριν από λίγο  στα «Δύο Αοράκια» όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Ρικ Πιτίνο είδε τόσο τον Παπαπέτρου όσο και τον Καλάθη να προπονούνται να κανονικά.

Με λίγα λόγια το «τριφύλλι» πάει… πάνοπλο στον αυριανό τελικό με τον ΠΑΟΚ και με μοναδικό στόχο να σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.