ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκολ μετά από 13 μήνες για τον Άλτμαν!

Ο Όμρι Άλτμαν σκόραρε στην επιστροφή του στην ενδεκάδα. Πότε είχε σκοράρει τελευταία φορά.

Γκολ μετά από 13 μήνες για τον Άλτμαν!

Ιδανική ήταν η επιστροφή του Όμρι Άλτμαν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Ισραηλινός μέσος αγωνίζεται για πρώτη φορά τη φετινη σεζόν βασικός, αφού είχε ταλαιπωρηθεί από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί. Και η επιστροφή του συνδυάστηκε με γκολ, με το οποίο ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 16′ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Άλτμαν μετά από κάτι λιγότερο από 13 μήνες. Συγκεκριμένα είχε σκοράρει για τελευταία φορά στις 20 Ιανουαρίου 2018.

Εκείνη τη μέρα ο Παναθηναϊκός είχε υποδεχτεί την Κέρκυρα στη Λεωφόρο, είχε επικρατήσει με 4-0 και ο Άλτμαν είχε πετύχει το τέταρτο γκολ στο 90ο λεπτό, μετά από ασίστ του Βιγιαφάνιες. Δώνης, Γιόχανσον και Λουντ είχαν σημειώσει τα άλλα τρία γκολ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.121 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.