ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με κεκτημένη ταχύτητα…

Συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη ημέρα των πανελληνίων αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Με κεκτημένη ταχύτητα...

Συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού κατά την πρώτη ημέρα των πανελληνίων αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα Σάββατο είχαμε τους αγώνες κατάταξης για την πρόκριση στους 32 όπου την Κυριακή θα γίνουν οι κόντρες. Πιο αναλυτικά:

Ολυμπιακό τόξο ανδρών: 5ος Θεμελής Παναγ. 561 18ος CHENGHUA GUAN με 536, 22ος Κωνσταντόπουλος Δημ. με 532,44ος Μπλάνης Φώτιος με 511, 60ος Ζαρμακούπης με 484. (Πρόκριση για τους 4 μάλλον πρώτους).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολυμπιακό τόξο γυναικών: 3η Αναστασιάδη Στυλιανή με 561, 13η Σκαρτσιάρη Ευγενία με 496, 17η Τσιάκα Χρ. με 474, 20η Κουγιάνου Πην. με 428. (Προκρίθηκαν όλες).

Σύνθετο Ανδρών: 19ος Αναστασιάδης Παντελής με 556, 23ος, Φούντζουλας Γ. με 553, 24ος Παπαδάκης Νικ. με 553, 26ος Οικονόμου Κων. με 551 και 35ος Περιστέρης Στυλιανός. (Πρόκριση για τους 4)

Σύνθετο γυναικών: 3η Βόκολου Ελ. με 558, 6η Δούκα Άννα με 554 και 11η Νianqi Huang με 533. (προκρίθηκαν όλες).

Τώρα, η ομάδα του ΠΑΟ ατύπως κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό γυναικών ολυμπιακού τόξου με τις Ανασταδιάδη- Σκαρτσιάρη- Τσιάκα και πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο για τις Βόκολου- Δούκα- Guan στο ομαδικό σύνθετο γυναικών.

Αύριο έχουμε τις ατομικές κόντρες ανδρών-γυναικών στο ολυμπιακό-σύνθετο. Επίσης θα γίνουν και τα ομαδικά με τους Αναστασιάδη-Φούντζουλα-Παπαδάκη στο σύνθετο και Θεμελή-Guan- Κωνσταντόπουλος στο ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.