ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανάθα μόνο εσύ: Σηκώνει κούπες για 24 σερί σεζόν!

Ο τεράστιος Παναθηναϊκός κατακτά έστω ένα τρόπαιο για 24 σερί χρονιές.

Πανάθα μόνο εσύ: Σηκώνει κούπες για 24 σερί σεζόν!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 79-73 του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και κατέκτησε για 19η φορά τον θεσμό.

Παράλληλα, συνέχισε το αμύθητο σερί του, που τον θέλει να σηκώνει έστω μια κούπα επί 24 συναπτές σεζόν! Επίτευγμα το οποίο κατατάσσει τον σύλλογο στο πάνθεον της μπασκετικής ιστορίας.

Από τη σεζόν 1995-96 μέχρι σήμερα, ο Παναθηναϊκός είναι πιστός στο ραντεβού του με τα τρόπαια. Ευχή όλων είναι το σερί να συνεχιστεί μέχρι… την επόμενη χιλιετία!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει η σελίδα “Και Χιλιάδες Τίτλοι”:

Ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η ΜΟΝΗ ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη που έχει κατακτήσει έναν -τουλάχιστον- τίτλο για 24 συνεχείς περιόδους, ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης (1960-1982) και Μακάμπι Τελ-Αβίβ (1970-1992) οι οποίες έμειναν στις 23!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...